Drømmekveld på Snertingdal skole

Drømmer var tema for ungdomstrinnets showoppsetning som ble spilt 21. og 22. februar på Snertingdal skole.

For sjuende år på rad ønsket ungdomsskolen velkommen til åpen framvisning av sitt tverrfaglige prosjektarbeid. Tema for prosjektperioden i år var «Mine drømmer og tanker om framtida». Elevene har jobbet sammen i fire grupper som tok fram musikk fra tiårene fra 1960 og fram til idag. De har videre spilt inn podkaster, koreografert egne danser, spilt inn musikkvideoer hvor drømmer på ulike vis ble tolket. Alle oppgavene er forankret i fagene musikk, norsk, engelsk, kunst- og håndverk og kroppsøving,

Alle har fått prøvd ut sine kreative evner, testet samarbeid og utviklet ideer i fellesskap fram mot fremføringene fra scena disse to kveldene. Nærmere 250 publikummere kunne glede seg over prestasjonene. Det ble også lagt igjen noen gode kroner i billettsalg, bevertning og loddsalg som kommer elevene til gode ved framtidige ekskursjoner.

Showkveldene ble en fin drømmestund på begge sider av scenekanten!

Tuva K.A. med dansegruppe framførte The Carpenters «Top of the world» fra 1972

Vazelinas «Kano hula-hula» ble visualisert av Lars, Tor Even, Halvor og Jørgen,

Lærer Terje, Laurits og Therese framførte «I natt jag drømde» av Cornelis Vreeswijk med stor innlevelse.

Emund, Piotr, Hans Kristian og Miki i boybandstil…