Seniorquiz

Seniorquiz er et nyoppstartet tilbud i Snertingdal på Frivilligsentralen.  Her er det Friskliv Senior sammen med Frivilligsentralen i Snertingdal som har satt i gang Seniorquiz for 65 +. Quizen vil foregå på Kjenset, første tirsdag i måneden. Vi har allerede startet, og hadde første quizkveld den 17. oktober.  En quizmaster fra Gjøvik, Trond Pettersen, har regi på selve quizen. Han er aktiv i Seniorquiz på Gjøvik og dyktig i rollen. Det er gøy å quize sammen med andre, så møt opp for en uhøytidelig kappestrid. Læringsmuskelen må jo også trimmes!

Dette er et gratis tilbud og ingen påmelding.  De to neste datoene er tirsdag 21. november klokken 18-20 og tirsdag 12. desember klokken 18-20. Velkommen skal dere være.

Anette Strand,  Frivilligkoordinator ved Gjøvik Frivilligsentral