Drømmepåske på Skihytta

Påskesol, flotte skiløyper og blide fjes! Påska 2023 har vært ei drømmepåske for den som ville gå på ski. Mange tok også turen innom Skihytta ved Granumsdammen. Her var det åpen kafé gjennom påska, og mulighet for å nyte sol, kaffe, vaffel og kvikklunsj på terrassen, eller grille seg pølser. «Alle veier fører til Rom», som det heter. I Snertingdal kan en si at «alle løyper fører til Skihytta». Hit kommer en fra Biri, Redalssetra, Onsrudvatna og Skogheim, eller fra Kråkhuggu, Lindheim, Ytterroa, Østsinni eller skolen. Det er veldig trivelig å se at så mange hyttefolk kommer innom på Skihytta. Vertskapet går på omgang mellom medlemmene i Åsen Vel, og det er temmelig mange liter vaffelrøre som blir til nystekte vafler i løpet av ei påske.

Vi i Snertingdal har et imponerende løypenett og fantastisk preparerte løyper og terreng – et eldorado for langrenn, som en hytteturist uttrykte det!

I år var også Røde Kors for første gang stasjonert ved Skihytta ved Granumsdammen. Betryggende!