Populær Quiz på Lindheim

I en fullsatt sal hadde folk benket seg fredagskvelden på Lindheim for å være med på Quiz. «Folk koste seg med prat og latter, og det var bare blide fjes å se!», for å sitere Tone Berget som på vegne av Lindheims venner var arrangør for kvelden. Hun og Ann Kristin Berget var også Quiz-mastere. En populær og kjærkommen anledning til en lagkonkurranse, men også til å møte naboer, sambygdinger og en og annen slektning på besøk.

Lindheim har i løpet av vinteren arrangert flere populære konserter, foredrag og karneval, i tillegg til Lysløyperenn hver fredagskveld. Utover våren er det planlagt flere underholdningskvelder som annanseres på Facebook. Lysløyperenn på fredager er en ubrutt tradisjon som skriver seg mer enn 50 år tilbake. Den dag i dag kan det være både 40 og 50 påmeldte. Etter en litt stille periode under pandemien har Lindheim greid å bli en fin møteplass igjen.

Mange blide barn på karneval i februar.