Gi Qudos til ALF!

Gjøvik Frivilligsentral avd. Snertingdal ønsker å støtte Arbeidslivsfag (ALF) på Snertingdal skole. Det kan du også gjøre ved å gi tommel, og skriv gjerne en kommentar, på Qudos, som er Q-meierienes støtteordning for frivillig arbeid. Du må riktig nok registrere deg på nettsiden, men det kan du gjøre uten å måtte få reklame i retur… Noen få klikk og alle de arbeidssomme ALF’ene på Snertingdal skole og Frivilligsentralen er ett steg nærmere en fortjent bonus!

Her er linken:

https://minqudos.qmeieriene.no/min-qudos/idea/gjvik-frivilligsentral-avdsnertingdal-ved-alf-pa-snertingdal-skole

Det er Frivilligsentralen som har opprettet Qudosen til ALF og hvis du er nysgjerring på hva som skjuler seg bak lenken så er det denne omtalen elevene har fått:

Gjøvik Frivilligsentral avdeling Snertingdal er en relativt nyetablert Frivilligsentral, som bidrar til å skape møte mellom mennesker. I samarbeid med Snertingdal skole og arbeidslivsfag bidrar elevene ved faget inn i forskjellige aktiviteter ved Frivilligsentralen. Her sitter latteren løst, med engasjert ungdom som får utviklet seg og føler på mestring i alt fra snekring til tradisjonsmat og bakst, til å bidra inn i sitt eget lokalmiljø. Gjennom idemyldring og egne ønsker, bidrar de til at ting faktisk skjer. Eksempel kan være produksjon av frisbee-golf-ramper til lysløypa, etter eget ønske. Skape møteplass og generasjonstreff med eldre, spre glede. Med alt initiativ de skaper, hadde det vært gledelig å støtte denne type aktivitet.