NÆRINGSLIV

Bilde av arrangement på nærmiljøparken

NÆRMILJØPARKEN

Snertingdal Nærmiljøpark er et åpent, offentlig tilgjengelig friluftsområde for alle, eid av Gjøvik kommune. Parken omfatter bygningene, hagen, utelivscamp’en, treningspark og tursti, badestrand, jordet og strandlinja til småbruket Kjenset. Alle som har interesse av å bruke nærmiljøparken, slik som lag og foreninger, institusjoner og enkeltpersoner kan melde seg inn i foreningen.

SNERTINGDAL YSTERI

Snertingdal Ysteri ble opprinnelig bygget i 1919, og nå har de tatt opp produksjon av ostene igjen.

Hos oss får du nydelig pultost, nøkkelost, gaudaost og blåmuggosten Snertingdal Blå Viking m.m.

Diverse oster fra Snertingdal ysteri

SENTRUM BLOMSTER

Her får du langt mer enn vakre buketter og grønne planter, men også klær, interiør, garn, smykker og gaver.

TYPISK SNERTINGDAL

Skap minner for livet med en unik overnattingsopplevelse under åpen himmel, i gammel villskog og myrlandskap. Friluftsliv er kulere når teltet svever over bakken.

LIEN SAG OG HØVLERI

Vi er et nisjesagbruk som har spesialisert seg på produksjon av Villmarkspanel, åser, dragere, søyler, laftetømmer og mye mer. Vi har fokus på å levere spesialtrelast etter dine ønsker og krav til avtalt tid! Vi leverer høgkvalitet villmarkspanel til forhandlere i hele Østlandsområdet og vi er kjent for god kvalitet på våre produkter.

SNERTINGDAL AUTO

Pr. dags dato har vi 20 ansatte og vi har 16 gode busser. Vi har erfarne og dyktige sjåfører, samt en moderne og pålitelig busspark. Vi står gjerne til disposisjon for å legge opp deres tur etter de ønsker som dere måtte ha. Vi ønsker både nye og faste kunder velkommen!

Snertingdal auto buss

SNERTINGDAL BIL OG BILPLEIE

Vi er bilverkstedet for alle de vanligste bilmerkene. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil. Hvis bilen din har nybilgaranti, vil garantien fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Det er fordi vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til bilprodusentenes spesifikasjoner – og at vi alltid bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon, service eller EU-kontroll, kan du føle deg trygg når du leverer bilen til oss. Et MECA-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bilen din.

SNERTINGDAL TRIMSENTER

Snertingdal Trimsenter er døgnåpent for medlemmer, og tilbyr gode muligheter for både egentrening, gruppetrening og personlig trener. Lokalene er store, luftige og godt utstyrte. Senteret har stort frivektsareale, egen gruppetreningssal, spinningavdeling, dame- og herregarderobe med dusjer og låsbare skap, og en koselig sofakrok hvor man kan slappe av og ta seg en kaffe etter trening. Senteret er tilpasset bevegelseshemmede, hos oss alle velkomne.

jafs logo

JAFS

Her kan du ta deg en saftig burger eller annet som metter!