NÆRINGSLIV

Et lite utvalg av mange flotte lokale bedrifter

CLEAN FURN

CleanFurn er et norsk firma som leverer profesjonelle tjenester innen reparasjon, omtrekking og vedlikehold av møbler. Cruiseskip, ferger, kino/konsert/auditorium, fotballstadioner og kontorbygg.

FIRE BILDER AV VASKING

SNERTINGDAL YSTERI

Snertingdal Ysteri ble opprinnelig bygget i 1919, og nå har de tatt opp produksjon av ostene igjen.

Hos oss får du nydelig pultost, nøkkelost, gaudaost og blåmuggosten Snertingdal Blå Viking m.m.

Diverse oster fra Snertingdal ysteri

SENTRUM BLOMSTER

Her får du langt mer enn vakre buketter og grønne planter, men også klær, interiør, garn, smykker og gaver.

SNERTINGDAL AUTO

Pr. dags dato har vi 20 ansatte og vi har 16 gode busser. Vi har erfarne og dyktige sjåfører, samt en moderne og pålitelig busspark. Vi står gjerne til disposisjon for å legge opp deres tur etter de ønsker som dere måtte ha. Vi ønsker både nye og faste kunder velkommen!

Snertingdal auto buss

SNERTINGDAL BIL OG BILPLEIE

Vi er bilverkstedet for alle de vanligste bilmerkene. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil. Hvis bilen din har nybilgaranti, vil garantien fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Det er fordi vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til bilprodusentenes spesifikasjoner – og at vi alltid bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon, service eller EU-kontroll, kan du føle deg trygg når du leverer bilen til oss. Et MECA-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bilen din.

TRADISJON TRO

Snekker Stig Morten Brobakken

Tradisjon Tro er et firma som siden oppstarten høsten 2005 har satset på omsetning av gamle bygningsdeler og tradisjonshåndverk.

Tradisjon Tro logo