For barn og unge

Barn i snøen

SKONNORDTJERNET BARNEHAGE

Skonnordtjernet barnehage ligger i naturskjønne omgivelser i Skonnordtjernet, sentral i Snertingdal. Barnehagen ligger i et flott nærmiljø. Her har vi mange turmuligheter. Alt ligger til rette for at friluftsliv blir en del av barnehagens hverdag.

SNERTINGDAL SKOLE

Snertingdal skole har 1.-10.trinn. Den ligger i landlige og flotte omgivelser i underkant av 2 mil fra riksveg 4 og ca 3 mil fra Gjøvik sentrum.

Skolens elever har tilgang på de fleste fasiliteter i moderne lokaler. I tillegg gir nærområdet til skolen gode muligheter til turer og uteskole året rundt. Snertingdal skole har for tiden ca. 200 elever og 29 ansatte.
Du kan ta kontakt med oss på telefon 61 18 99 00 og 46 80 17 97. Åpningstid: Mandag–fredag klokken 08:00–15:30.

Snertingdal skole
barn som svømmer

ALLIDRETT

Idrettskolen i Snertingdal tilbyr et allsidig aktivitetstilbud til barn og unge. Her er det turn, svømming, håndball og mye mer!

BYGDEUNGDOMSLAGET

Norges Bygdeungdomslag (NBU) har til formål å samle all ungdom som er interessert i bygdesamfunnet i den hensikt å ivareta og fremme bygdenes og ungdommens interesser. NBU vil i sitt arbeid sikre og utvikle bygdenes næringsgrunnlag og bosetting. NBU bygger sitt arbeid på kristen grunn og vil aktivt motarbeide nød og urett. NBU arbeider for kulturell opplysning og utvikling. 

bul LOGO
SIF logo

IDRETTSFORENINGEN

Fotball, Håndball, Ski, Allidrett og Orientering

SKOGTUN UNGDOMSKLUBB

Skogtun ungdomsklubb for barn, arrangeres på Skogtun.

skogtun ungdomsklubb logo