For barn og unge

Barn i snøen

SKONNORDTJERNET BARNEHAGE

Skonnordtjernet barnehage ligger i naturskjønne omgivelser i Skonnordtjernet, sentralt i Snertingdal. Barnehagen ligger i et flott nærmiljø, med Snertingdal Nærmiljøpark som nærmeste nabo. Her har vi mange turmuligheter. Alt ligger til rette for at friluftsliv blir en del av barnehagens hverdag.

SNERTINGDAL SKOLE

Snertingdal skole har 1.-10.trinn. Den ligger i landlige og flotte omgivelser i underkant av 2 mil fra riksveg 4 og ca 3 mil fra Gjøvik sentrum.

Skolens elever har tilgang på de fleste fasiliteter i moderne lokaler. I tillegg gir nærområdet til skolen gode muligheter til turer og uteskole året rundt. Snertingdal skole har for tiden ca. 200 elever og 29 ansatte.
Du kan ta kontakt med oss på telefon 61 18 99 00 og 46 80 17 97. Åpningstid: Mandag–fredag klokken 08:00–15:30.

Snertingdal skole
barn som svømmer

ALLIDRETT

Idrettskolen i Snertingdal tilbyr et allsidig aktivitetstilbud til barn og unge. Her er det turn, svømming, håndball og mye mer!

BYGDEUNGDOMSLAGET

Norges Bygdeungdomslag (NBU) har til formål å samle all ungdom som er interessert i bygdesamfunnet i den hensikt å ivareta og fremme bygdenes og ungdommens interesser. NBU vil i sitt arbeid sikre og utvikle bygdenes næringsgrunnlag og bosetting. NBU bygger sitt arbeid på kristen grunn og vil aktivt motarbeide nød og urett. NBU arbeider for kulturell opplysning og utvikling. 

bul LOGO
SIF logo

IDRETTSFORENINGEN

Snertingdal idrettsforening er organisert med et felles styre, og har 5 undergrupper: Fotball, Håndball, Ski, Allidrett og Orientering. Alle gruppene er aktive, og tilbyr varierte aktiviteter for alle aldersgrupper. 2 ganger i året utgis klubbavisa Sport i fokus. Snertingdal Fotball eier og driver Perstugguflåa fotballbaner (gras), ved skolen. Her er også Bua som har kiosk og sosialt møtepunkt. Sommerstid er treninger og kamper på fotballbanene her, og vinterstid er treningene i Snertingdalshallen. Snertingdalshallen ligger i Øvre Snertingdal, og er også arena for Håndball-gruppa. Snertingdal Ski arrangerer klubbrenn i lysløypa ved skolen hver onsdag gjennom sesongen, foruten treninger. Så fort snøen er borte starter Snertingdal Orientering opp med treninger fra nybegynner til voksne. Laget deltar aktivt på løp lokalt og nasjonalt, og felles turer til O-ringen i Sverige.

SKOGTUN UNGDOMSKLUBB

Skogtun ungdomsklubb for barn, arrangeres på Skogtun.

skogtun ungdomsklubb logo