Lindheim – Halloween, Quiz og foredrag

Halloweenfest på Lindheim har samlet barn og unge til spenning og moro! Skumle figurer gir herlig skrekkblandet fryd. Skrekksti på fredag, ansiktsmaling lørdag. Hjelp fra sanitetsforeningene bidro til vellykket arrangement.

Framover vil det bli flere arrangement. Allerede 11. november arrangeres bygdefest i regi av Bygdeungdomslaget, 17. november er det Quiz-kveld, og søndag 3. desember blir det julemarked. Vi gleder oss!

I høst har også Arne Martin Røste, i regi av Historielaget, holdt foredrag om snertingdølen Kolbjørn Harbu. Han vokste opp i Øvre Snertingdal før krigen, men ble senere kjent som generalsekretær i Norges Kommunistiske parti. I den rollen var han både i Kreml i Moskva hvor han møtte lederne i kommunistpartiet i Sovjetunionen, og holdt kontakt med de øst-europeiske landene. Han var «kommunist i hjertet», som det ble sagt, og en engasjert forkjemper for arbeidernes kår i urolige tider før og etter krigen. Som ung var han med og grunnla Snertingdal orienteringslag, og startet opp utallige idrettslag og arbeiderlag dit han flyttet. Alltid var han sekretæren. Og at han kunne uttrykke seg godt skriftlig og muntlig førte til utallige engasjerte avisinnlegg og taler. I tillegg til politisk arbeid arbeidet han i fagbevegelsen.

Arne Martin Røste holder foredrag for fullsatt sal.

For andre gang ble det i høst arrangert Quiz-kveld. All ære til Tone Berget som har dradd i gang noe som appellerer til alle aldersgrupper!