Konsert i Oslo

Anna Kristine Fladsrud, fra Snertingdalen, slipper låt med bandet GLØR! Og det skal feires med konsert. Fredag 3. februar kan du høre den nye singelen “Åpne Kort” (og maaange andre GLØR-slagere) live på Dattera til Hagen. Ta med en venn eller ti og bli med på denne kvelden sammen med oss! Låta kan du høre her!

GLØR lager et atmosfærisk lydteppe som varierer fra rolig gitarklimpring og sjelfull vokal, til full trøkk med saftige synther og trommer som dundrer. Det blir en stemningsfull konsertopplevelse med varierte låter.

Vokal: Anna Kristine Fladsrud
Barytongitar: Håvard Haugland
Gitar: Eirik Jacobsen
Synth: Henrik Østgaard
Bass: Kristoffer Sakseide
Trommer: Even Gabrielsen

Plan for kvelden:
20:00 – Dørene åpner
21:00 – Konsertstart

Inngang: 150,-

Lenke til arrangement på Facebook.